Do Të Përshtatesh Menjëherë.

Ne kemi veçoritë e komunitetit që gjithkush të përdorë


Vazhdo Lojën.

Këto lojëra seksi punojnë si në kompjuterë, ashtu edhe në celular.


Kliko Dhe Luaj

Lojë e menjëhershme falas pa asnjë angazhim

Lojëra Seksi Për Çifte.

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Lojëra Seksi Për Çifte

Për vite njerëzit kanë frikë dhe kanë frikë se pornot e internetit do të marrin përsipër seksualitetin tonë dhe do të ndikojnë jetën tonë seksuale në botën reale, duke vënë një tendosje në marrëdhëniet e njerëzve që e përdorin atë për kënaqësi dhe argëtim. Por shumica e kohës njerëzit e kanë parë se mund të kënaqen me zbavitjen e të rriturve dhe ende të kenë një jetë seksi të përmbushur. Gjatë viteve, çiftet kuptuan se ata në fakt mund të shijojnë porno së bashku, dhe interneti filloi të nxjerrë porno që është e përkryer për kur ju doni t'i gjallëroni gjërat në dhomën e gjumit. Por jo të gjithë mund ta bëjnë me video porno.

Disa njerëz ndihen më rehat pa parë yjet e përkryer të pornos me meshkuj dhe femra në ekran kur përpiqen të ndjehen seksi. Megjithëse ata ndjehen më të pafajshëm se filmat porno, lojrat mund të jenë më efikase. Kur ti dhe partneri yt ndjeni se koha intime ka nevojë për pak nëse diversifikimi, ne kemi një koleksion të mirë lojrash që funksionojnë më mirë në këto situata. Ne i kemi ata për çdo çift dhe të gjitha llojet e fantazive., Disa nga këto lojra u zgjodhën sepse janë popullore si me femrat, ashtu edhe me burrat, kështu që menduam se duhet të ishin gjithashtu të përshtatshëm për burrat dhe gratë që luajnë së bashku. Por gjithashtu kemi gjetur disa lojra që janë projektuar posaçërisht për çifte. Këto vijnë si një mënyrë e organizimit të takimit të dhomës së gjumit më mirë dhe ju japin të gjitha llojet e ideve argëtuese që ju mund të praktikoni njëri-tjetrin. Gjithashtu menduam për logjistikën e lojës së këtyre në një mjedis më intim., Kemi kuptuar që të mbash një laptop në shtrat ose të ulesh para një kompjuteri desktop ndërsa luan këto lojra mund të të vijë një shqetësim. Pra, ne sigurohemi që të gjitha lojrat në këtë koleksion mund të luhet direkt në pajisjen tënde të lëvizshme, pa asnjë prezantim apo instalim është projektuar për t'ju afruar ju të dyve, si fizikisht dhe seksualisht. Lexo gjithçka për faqen tonë poshtë.

Lojërat Seksuale Për Çifte Dyqani E Di Se Çfarë Ju Të Dy Pëlqeni

Të dy burrat dhe gratë luajnë lojëra të rriturish kur kanë kohë për veten e tyre. Edhe pse më shumë se gjysma e çifteve e dinë se partneri i tyre ka zakone porno interneti, ata nuk i dinë detajet e asaj që po ndodh gjatë kohës së keqe solo. Por faqet e pornos në të cilat ne gëzojmë zbavitjen e të rriturve e dinë saktësisht se çfarë pornoje është shijuar më shumë nga djemtë dhe çfarë lloj i femrave të aksionit seksi preferojnë. Edhe pse shumicën e rasteve na pëlqejnë gjëra të ndryshme, dhe mund të na largojnë nga gjërat që pëlqejnë të tjerët., Ky është problemi i shumicës së çifteve kur bëhet fjalë për të luajtur lojën e duhur të seksit ose për të parë filmin e duhur. Ju zgjidhni gjënë që ju pëlqen, pa menduar se jashtë e gjen atë shumë ekstreme, ofenduese ose ndoshta edhe shumë sentimentale. Por pastaj ka disa skenarë dhe skenarë ekzaktë që mund t'ju ndezin të dyve. Ajo që gëzojnë femrat shumicën e kohës është dominimi në lojrat e tyre të pornos. Dhe një gjë që shumica e djemve si adoleshentët janë vajza. Dhe këtu lojrat e seksit të nxënëses janë të përkryera për çifte., Ne gjithashtu jemi të gjithë në lojërat seksuale familjare, dhe fantazia baba-vajzë incest punon më e mira për çifte. Ndonjëherë edhe pornot inçiste të vëllezërve funksionojnë. Kur do sundosh edhe pak më tej ti e ke BDSM-në lojëra seksi që mund të jenë të shkëlqyera. Dhe ajo që do të vijë si një surprizë për djemtë, lojrat e përdhunimit janë gjithashtu shumë të bukura. Në të njëjtën kohë, ne përfshimë një koleksion të madh të lojrave hentai, sepse ne e dimë se çiftet otaku kanë fantazi për personazhet e tyre të kafshëve dhe ju kurrë nuk mund të shkoni keq me një lojë të mirë pornografike kur ju doni të ndizni një tifoz të animimit.

Lojërat Seksuale Për Dyqanin E Çifteve Kanë Lojra Që Janë Bërë Për Çifte

Megjithëse nuk ka shumë projekte të tilla në dispozicion për momentin, unë me të vërtetë mendoj se kjo kategori lojrash të rriturish do të zhvillohet për të na ndihmuar të eksplorojmë seksualitetin së bashku dhe gjithashtu t'i bëjmë gjërat argëtuese dhe më të qeta. Kemi një simulues BDSM i cili mund t'ju mësojë shumë për detajet teknike të ndërveprimit, me emrin e të gjitha lodrave dhe momentin kur t'i përdorni në seancë. Ne kemi një lojë që është frymëzuar nga e vërteta apo lloji i lojrave, me ide se çfarë temash për të diskutuar dhe pozicione mund të provoni., Ne kemi gjithmonë këtë kategori të hapur për lëshime të reja, dhe nëse bashkoheni me komunitetin tonë ju do të jeni në gjendje të dini kur ne të gjejmë disa dhe ata do të shkojnë të jetojnë në platformën tonë.


Botët Virtuale Dhe Reale Të Seksit Përplasen

Faqja jonë është një nga të parët, dhe sigurisht jo e fundit që përpiqet të sjellë porno në dhomën e çdo çifti. Këto lloj përpjekjesh për të kombinuar zbavitjen e të rriturve me veprimtaritë e dhomës së gjumit kanë ekzistuar që kur porno erdhi në VCR. Revistat e gazetave kanë gjithashtu artikuj dhe të gjitha llojet e veçorive që kanë për qëllim të ndihmojnë çiftet të bëjnë seks më të mirë dhe më interesant. Por tani që kemi lojëra të rriturish, të gjitha ato ide të këqija mund të vihen në praktikë më mirë se kurrë më parë. E shikon që ky është vetëm fillimi i pornos për çerdhen e çifteve., Dhe ne jemi një nga vendet e para që ta sjellim. Loja në vendin tonë është e lirë, dhe ne bëjmë para vetëm me disa reklama të vogla për flamurë. Ne vëmë bast në faktin se ti dhe të gjithë çiftet e tjera që janë duke u përpjekur lojërat tona do të bëjnë një zakon nga ajo dhe të kthehen në platformë. Mund të bëjmë më shumë para nga dy apo tre pankarta me vizitorët që gëzojnë seanca të rregullta të gjata se sa vendet me reklama agresive ku njerëzit ikin edhe përpara fillimit të lojës së parë.

Luaj Falas Tani